Bloggnorge.com // Beautyblossom
Start blogg

Organiser buksene

Kategori: Hverdag, Klær & mote, Organisering | 2 kommentarer » - Skrevet Tuesday 9. June , 2015 kl. 23:09

Isteden for å brette buksene mine ruller jeg dem sammen og legger dem etter hverandre i en skuffe. Da blir det lettere om morgenen å se hva jeg har og det blir ikke rot når jeg tar ut en bukse. Før hadde jeg buksene brettet i skap og hvis jeg skulle ha buksen som lå underst i bunken kunne det lett blir rot. Et godt tips til de som vil ha det ryddig og spare tid.

20150609_174328 (2)

Hvordan organiserer du buksene dine?

Annonser


Kommentarer

  1. 99eren says:

    Takk for tipset! Utrolig smart ;)

  2. blossom says:

    Ja:)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.